Citat från klienter

”Hej Jenny. Måste verkligen tacka för en riktigt djup förändring. Känner mig väldigt lugn inombords och blir inte alls upprörd, känner mig fokuserad och tar allt med ro. En helt fantastisk känsla. Och jag går långsamt och gör saker i ett mycket lugnare tempo. Har också väldigt lätt att vila och slappna av. Väljer precis vad som känns bäst i stunden. Overkligt måste jag säga!  Kram”

”Under hela mitt liv har jag varit påverkad av ett destruktivt tankemönster som skapat känslan av att inte duga för den jag är och inte våga lita på andra. Efter två sessioner med Jenny infann sig ett lugn i mig. Mina känslor tar inte över. Gamla tankemönster löser upp sig och jag befrias från mina begränsningar.  Det omöjliga var möjligt.  Tack Jenny”

”Jag kan verkligen rekommendera Jenny!
Hon har hjälpt mig mer och snabbare än jag trodde var möjligt. Direkt efter första hypnosterapi sessionen skedde en förändring inom mig som frigjorde en hel del energi som jag saknat så länge. Lager av osäkerhet och prestationsångest skalades av och jag fick åter kontakt med det bubblande glada inom mig.
Jag har fått tillbaka tryggheten i att stå upp för mig själv och uttrycka mig.
Jag har gått i terapi tidigare, men inget har varit så effektivt som det här. Tack Jenny!!!”

”Jag ger allt mitt beröm till Jenny, hon är helt magisk. Problemet och känslan jag hade var totalt bortblåst på en enda session. Jenny är så noggrann och seriös och jag rekommenderar henne starkt”

”Efter 10 KBT sessioner kvarstod mitt obehag att uttrycka vad jag tycker och tänker. Jag kände oro över att mottagaren skulle kunna bli irriterad eller störd i en diskussion. Efter en session med hypnosterapi behöver jag inte längre tänka på att ”inte tänka”. Nu kommer  min åsikt naturligt och jag måste till och med tänka på att hålla tillbaka, snarare än att tvinga fram min ståndpunkt.
Jag önskar jag hade provat hypnosterapi istället för KBT då jag var chef och verkligen behövde hjälp.”

 ∴

”Det här funkar ju! Jag känner mig avslappnad och helt avstressad. Hettan jag haft ett tag i min armbåge släppte under sessionen. Jag känner mig så  lätt, upplyft.”

Vad vill du ha?

Vad är viktigt?

Vem vill du vara?

Och när du är där. Där du vill vara. Hur tror du att det känns då?