Hypnos för oro och ångest

ELIMINERA ORO OCH ÅNGEST

SNABB FÖRÄNDRING MED PROFESSIONELL HYPNOSTERAPI

Med Jenny Olsson

ONLINE VIA ZOOM ELLER FACETIME

STARTA DIN RESA NU: Du kan göra din förändring oavsett var du befinner dig.

JAG ”GRÄVER” INTE I DITT FÖRFLUTNA FÖR ATT FÖRSTÅ: Du jobbar med snabb förändring av din känsla.

SNABBA RESULTAT: Ett fåtal tillfällen tar dig till ditt mål.

Oro är kanske ett sätt att vara beredd på det värsta. Som att göra samma riskanalys om och om igen. Vi människor är bra på att föreställa oss händelser och scenarion. Det är en superkraft. När förmågan används balanserat.

När vi oroar oss över saker som vi inte kan påverka och som förmodligen aldrig kommer att hända har fantasin skenat iväg med oss.

Vi oroar oss över sådant som är negativt för oss. Vi är rädda för att exakt det skall inträffa. Kanske sorg, förlust, ensamhet eller utanförskap.

Att ständigt gå med orostankar tär på både kropp och själ. Det är inte ovanligt med magproblem eller spänningar i nacke, axlar och rygg.

Ångest är en värre form av oro, när kroppen verkligen reagerar. Det kan handla om hjärtklappning och yrsel. Det finns många starka symptom.

Det är kroppens reaktion på all oro eller rädsla. Ibland kan ångesten handla om rädslan för att få ångest.

HYPNOS ÄR ETT MYCKET EFFEKTIVT SÄTT ATT TA BORT ORO OCH ÅNGEST.

Vi arbetar tillsammans med den delen av dig som oroar sig. Ja, du läste rätt. Du har en del av dig som är programmerad för oron du känner. Den gör något bra för dig som vi behöver ha yttersta respekt för. Du får ge den ett nytt uppdrag som är hälsosamt och friskt. Ett uppdrag som tar dig precis dit där du vill vara.

Kanske fri och glad, vad vet jag? Du bestämmer.

”Bara några dagar efter att jag hade varit hos dig fick jag ett samtal från äldsta dotterns fritids – hon hade rejält ont i magen och behövde hämtas. Jag kände givetvis en viss stress och jag försökte skynda mig så mycket som möjligt. Det som var anmärkningsvärt var att jag ändå kände mig lugn inombords. Jag blev inte överdrivet orolig, jag kände ingen panik eller ångest. Oerhörd skön känsla måste jag säga! Jag kunde tänka klart och oroade mig enbart för min dotters skull – inte för egen del. En känsla som kändes ganska ”ny” hos mig. Så jag relaterar det till din behandling och hypnosen.
Det har varit flera lite liknande situationer under de veckor som gått, och ungefär samma, ganska lugna, känsla. 
Om jag ska försöka beskriva vidare så kan jag känna att orostankarna kan komma, men de är inte lika högljudda. Det som är skönt är också att det stannar vid tankar. Känslorna tar inte över. Om du förstår hur jag menar. 
Ibland tänker jag – ”är det här verkligen sant? Kan livet vara såhär?”. Jag har någon slags oro om att resultatet efter behandlingen är en färskvara som kommer avta successivt med tiden…? 
Magen strular fortf till och från. Men jag låter den liksom strula i bakgrunden. Jag lever på ändå. SÅ skönt!
Jag är så fascinerad av hur behandlingen gick till och fungerade! Jag kan bli väldigt berörd när jag tänker tillbaka och även när jag ska försöka återberätta för någon annan. Imponerad av din professionalitet! 
Jag skulle gärna komma tillbaka någon gång framöver, men just nu känner jag inte behovet. Så effektivt var det! 
Mitt mest varma och innerliga TACK till dig!”