Recensioner

”Jag kan verkligen rekommendera Jenny!
Hon har hjälpt mig mer och snabbare än jag trodde var möjligt. Direkt efter första hypnosterapi sessionen skedde en förändring inom mig som frigjorde en hel del energi som jag saknat så länge. Lager av osäkerhet och prestationsångest skalades av och jag fick åter kontakt med det bubblande glada inom mig.
Jag har fått tillbaka tryggheten i att stå upp för mig själv och uttrycka mig.
Jag har gått i terapi tidigare, men inget har varit så effektivt som det här. Tack Jenny!!”

”Hej Jenny. Måste verkligen tacka för en riktigt djup förändring. Känner mig väldigt lugn inombords och blir inte alls upprörd, känner mig fokuserad och tar allt med ro. En helt fantastisk känsla. Och jag går långsamt och gör saker i ett mycket lugnare tempo. Har också väldigt lätt att vila och slappna av. Väljer precis vad som känns bäst i stunden. Overkligt måste jag säga!  Kram”

”Efter 10 KBT sessioner kvarstod mitt obehag att uttrycka vad jag tyckte och tänkte. Jag kände alltid en oro över att mottagaren skulle kunna bli irriterad på mig.  Efter en session med hypnosterapi behöver jag inte längre tänka på att ”inte tänka”.

Nu kommer min åsikt i en diskussion helt naturligt och jag måste till och med tänka på att hålla tillbaka, snarare än att tvinga fram min ståndpunkt.
Jag önskar jag hade provat hypnosterapi istället för KBT då jag var chef och verkligen behövde hjälp.”