Ta inget personligt

Det finns en fantastisk bok som heter ”The Four Agreements” av Don Miguel Ruiz som jag varmt kan rekommendera och där ”ta inget personligt” är en av fyra hörnstenar för att få personlig frihet. https://www.adlibris.com/se/sok?filter=author%3ADon%20Miguel%20Ruiz författare

Och hur skönt skulle det inte vara att inte ta något personligt? Att vara immun mot kommentarer och kritik och verkligen förstå i djupet av dig själv att det inte handlar om dig, utan om den personen som kommenterar eller kritiserar för att själv få en fördel av något slag. Tänk dig att kunna välja att ta in kritik på ett sätt som är rätt för dig, där du kan vara kreativ med de ord du får riktade mot dig och sedan välja hur du skall använda informationen utan affekt, utan negativa känslor och självkritik. Vi kan vara duktiga på att trycka tillbaka sådana känslor, att hålla oss ”kalla” i situationer, men att det ändå påverkar oss och att den tillbakatryckta känslan dyker upp som något annat. Ilska, oro eller ledsamhet….när vi tillslut hamnar i en miljö då vi kan ventilera energin.

Men att läsa och analytiskt förstå ett koncept är en sak, att verkligen få programmet på plats och rulla i ditt undermedvetna, att varje dag känna att du inte blir känslomässigt negativt påverkad av kritik och kommentarer är en annan sak. Det är något som vi kan åstadkomma genom att jobba tillsammans, jag kan guida dig till åtråvärd personlig immunitet. Du har den möjligheten, du har alla resurser du behöver inom dig för att lyckas.

Vi arbetar tillsammans under några sessioner, testar, tar bort energier, testar igen. Du får gå ut i livet och känna på dina nya krafter. Om det behövs kalibrerar vi tills du är helt nöjd, och fri att göra det du vill, gå åt vilket håll du vill. Urstark, tydlig med kanske lite ödmjukhet. Eller hur nu ditt framtida recept för dig själv ser ut.

Personlig frihet deluxe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *